detector.media
20.07.2012 14:17
Дмитро Горюнов очолить діловий портал на базі редакцій «Экономических известий» і «Статуса»
Дмитро Горюнов очолить діловий портал на базі редакцій «Экономических известий» і «Статуса»
З головредом «Статуса» Іриною Федоришин тривають перемовини щодо подальшої співпраці

Дмитро Горюнов, в. о. головного редактора газети «Экономические известия», що припиняє вихід у паперовому вигляді, очолить портал ділових новин eizvestia.com, який буде створений на базі редакцій газети «Экономические известия» і журналу «Статус». Про це «Детектор медіа» повідомив президент «Медіа інвест груп» Юрій Лобко.

 

З головним редактором журналу «Статус» Іриною Федоришин холдинг веде перемовини щодо подальшої співпраці.

 

Закриття паперових версій видань, швидше за все, не призведе до звільнень співробітників, каже Юрій Лобко: «Швидше за все, весь кадровий потенціал і творчий штат скорочень не зазнають і працюватимуть у виданнях», - сказав він. Наразі триває переговорний процес з усіма співробітниками та формується нова редакція.

 

Наскільки чисельною буде новостворена редакція і як у ній будуть розподілені функції нинішніх працівників «Экономических  известий» і «Статуса», Юрій Лобко обіцяє повідомити згодом.

 

Нагадаємо, 20 липня холдинг «Медіа інвест груп» оголосив про припинення виходу паперових версій щоденної ділової газети «Экономические известия» і ділового журналу «Статус». Редакції обох видань приступили до створення об'єднаного ньюзруму, мета якого - запуск до 1 вересня нового порталу ділових новин eizvestia.com.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - eizvestia.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY