detector.media
17.07.2012 18:53
«Україна» хоче продовжити «Великий футбол»
«Україна» хоче продовжити «Великий футбол»
Формат прямоефірного футбольного шоу буде стандартним продуктом на «Україні»

Телеканал «Україна» розглядає варіант розвитку і продовження проекту «Великий футбол». Про це в інтерв'ю «Медіабізнесу» повідомив генеральний директор медіахолдингу «Медіа Група Україна» Федір Огарков.

 

«Зрозуміло, що шоу не можна порівнювати з трансляцією, але його показники дають нам можливість вважати "Великий футбол" дуже успішним. Ми розглядаємо варіант його подальшого розвитку і продовження. Цей новий формат шоу про футбол у прямому ефірі буде стандартним продуктом на каналі "Україна"», - сказав пан Огарков.

 

«Великий футбол» - спортивно-розважальне шоу телеканалу «Україна», яке виходило щодня в дні матчів Євро-2012. Вели проект Олександр Денисов та Ірина Блохіна.

 

16 липня стало відомо, що «Медіа Група Україна» разом з групою компаній «1+1» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА на три сезони (2012-2015 роки).

 

Як писала «Детектор медіа», щотижнева футбольна програма «Футбольний вікенд» на каналі «Україна» з вересня змінить формат і вийде з новими рубриками та обличчями.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY