Партія регіонів не хоче висувати Ландіка кандидатом по луганському округу

17 Липня 2012
4214
17 Липня 2012
16:23

Партія регіонів не хоче висувати Ландіка кандидатом по луганському округу

4214
Партія регіонів не хоче висувати Ландіка кандидатом по луганському округу

З'їзд Партії регіонів «не збирається затверджувати» кандидатом по виборчому округу № 108 від Партії регіонів Володимира Ландіка. Про це повідомив сам депутат 16 липня під час прес-конференції в Луганську, передає «Остров».

 

На сьогодні Володимир Ландік є членом Комітету з питань свободи слова та інформації.

 

«Я не раз розмовляв з Олександром Сергійовичем (Єфремовим - ред.). Він мені говорив, мовляв, працюй на своєму окрузі, і ми тебе висунемо. Коли я дізнався, що мене висувати не збираються, я не говорив з цього приводу з Єфремовим: ми не зустрічалися, не зідзвонювалися. Він - господар свого слова: захотів - дав, захотів - взяв», - сказав пан Ландік.

 

Також нардеп зазначив, що при тому, що він представляє партію в парламенті двох останніх скликань, є засновником Луганської обласної організації ПР, він не був обраний делегатом ні на обласну партконференцію, ні на запланований на кінець липня з'їзд партії.

 

Як повідомлялося раніше, член політради Партії регіонів Нестор Шуфрич зізнався, що кандидатом по виборчому округу № 108 від ПР з'їзд партії, швидше за все, затвердить підприємця Юрія Тернікова. Цей округ раніше був закріплений за Володимиром Ландіком.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4214
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду