detector.media
17.07.2012 16:23
Партія регіонів не хоче висувати Ландіка кандидатом по луганському округу

З'їзд Партії регіонів «не збирається затверджувати» кандидатом по виборчому округу № 108 від Партії регіонів Володимира Ландіка. Про це повідомив сам депутат 16 липня під час прес-конференції в Луганську, передає «Остров».

 

На сьогодні Володимир Ландік є членом Комітету з питань свободи слова та інформації.

 

«Я не раз розмовляв з Олександром Сергійовичем (Єфремовим - ред.). Він мені говорив, мовляв, працюй на своєму окрузі, і ми тебе висунемо. Коли я дізнався, що мене висувати не збираються, я не говорив з цього приводу з Єфремовим: ми не зустрічалися, не зідзвонювалися. Він - господар свого слова: захотів - дав, захотів - взяв», - сказав пан Ландік.

 

Також нардеп зазначив, що при тому, що він представляє партію в парламенті двох останніх скликань, є засновником Луганської обласної організації ПР, він не був обраний делегатом ні на обласну партконференцію, ні на запланований на кінець липня з'їзд партії.

 

Як повідомлялося раніше, член політради Партії регіонів Нестор Шуфрич зізнався, що кандидатом по виборчому округу № 108 від ПР з'їзд партії, швидше за все, затвердить підприємця Юрія Тернікова. Цей округ раніше був закріплений за Володимиром Ландіком.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY