«Україна» запустила сайт «Событий»

10 Липня 2012
6463
10 Липня 2012
14:50

«Україна» запустила сайт «Событий»

6463
Хоче розширити аудиторію
«Україна» запустила сайт «Событий»

Стартував сайт інформаційної програми «События» sobytiya.tv, яка виходить в ефірі загальнонаціонального телеканалу «Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Відвідувачі інформаційного порталу sobytiya.tv у будь-який зручний для себе час зможуть побачити сюжети з випусків «Событий», а також їх текстову версію. Крім того, на сайті будуть представлені й інші новини культурного, політичного, соціального життя країни та світу.

 

На етапі підготовки запуску інформаційного порталу sobytiya.tv канал «Україна» провів дослідження смаків відвідувачів інтернет-ресурсів та розробив відповідно спеціальний формат подачі новин. За результатами цього дослідження відеоконтент програми «События» на сайті представлений окремими сюжетами, тому користувачі зможуть легко вибрати саме ті новини, які цікаві для них, зазначається у повідомленні.

 

Передбачається, що глядацька аудиторія інформаційної програми «События» буде розширена за рахунок своєї інтернет-версії.

 

«Телебачення також стає інтерактивним, тому ми хочемо, щоб інформацію з новинних випусків каналу "Україна" наші глядачі могли отримувати різними шляхами: як в ефірі каналу, так і через інтернет. При бажанні будь-яким контентом сайту sobytiya.tv можна легко ділитися з друзями в соціальних мережах», - коментує Елеонора Дукова, директор департаменту маркетингу і комунікацій.

 

Дизайн сторінки виконаний в стилістиці сайту телеканалу «України» - kanalukraina.tv.

 

З-поміж програм новин українських телеканалів свої сайти також мають «Подробности» («Інтер»), «Вікна» (СТБ), ТСН («1+1»), «Факти» (ICTV).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6463
Читайте також
07.02.2012 16:39
Тетяна Веремчук
58 227
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду