detector.media
10.07.2012 14:50
«Україна» запустила сайт «Событий»
Хоче розширити аудиторію

Стартував сайт інформаційної програми «События» sobytiya.tv, яка виходить в ефірі загальнонаціонального телеканалу «Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Відвідувачі інформаційного порталу sobytiya.tv у будь-який зручний для себе час зможуть побачити сюжети з випусків «Событий», а також їх текстову версію. Крім того, на сайті будуть представлені й інші новини культурного, політичного, соціального життя країни та світу.

 

На етапі підготовки запуску інформаційного порталу sobytiya.tv канал «Україна» провів дослідження смаків відвідувачів інтернет-ресурсів та розробив відповідно спеціальний формат подачі новин. За результатами цього дослідження відеоконтент програми «События» на сайті представлений окремими сюжетами, тому користувачі зможуть легко вибрати саме ті новини, які цікаві для них, зазначається у повідомленні.

 

Передбачається, що глядацька аудиторія інформаційної програми «События» буде розширена за рахунок своєї інтернет-версії.

 

«Телебачення також стає інтерактивним, тому ми хочемо, щоб інформацію з новинних випусків каналу "Україна" наші глядачі могли отримувати різними шляхами: як в ефірі каналу, так і через інтернет. При бажанні будь-яким контентом сайту sobytiya.tv можна легко ділитися з друзями в соціальних мережах», - коментує Елеонора Дукова, директор департаменту маркетингу і комунікацій.

 

Дизайн сторінки виконаний в стилістиці сайту телеканалу «України» - kanalukraina.tv.

 

З-поміж програм новин українських телеканалів свої сайти також мають «Подробности» («Інтер»), «Вікна» (СТБ), ТСН («1+1»), «Факти» (ICTV).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY