Ex.ua відновив усі файли

7 Липня 2012
8518
7 Липня 2012
15:12

Ex.ua відновив усі файли

8518
Ex.ua відновив усі файли

Файлообмінник Ex.ua повністю відновив усі файли. Про це йдеться в офіційному повідомленні адміністратора сайту.

 

«Абсолютно всі файли відновлені», - йдеться в повідомленні.

 

Станом на 21 червня 2012 року, залишалося недоступно ще 525 файлів.

 

Раніше повідомлялося, що сайт Ex.ua, якому 15 червня повернули всі вилучені в ході слідства сервери, відновив майже всі файли.

 

Нагадаємо, домен Ex.ua було заблоковано за поданням слідчих 31 січня 2012 року. А 2 лютого домен було розблоковано після того, як слідство відкликало свою вимогу. Однак після вилучення серверів частина користувацького контенту на ресурсі була недоступною.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8518
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду