Голова НСЖУ презентував іноземним колегам звіт Міжвідомчої робочої групи зі свободи слова

2 Липня 2012
4637
2 Липня 2012
13:32

Голова НСЖУ презентував іноземним колегам звіт Міжвідомчої робочої групи зі свободи слова

4637
Звіт також передано до офісу єврокомісара з питань розширення Штефана Фюле
Голова НСЖУ презентував іноземним колегам звіт Міжвідомчої робочої групи зі свободи слова

Голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко презентував керівникам міжнародних журналістських об'єднань річний звіт Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів. Про це повідомляє УНІАН.

 

Під час перебування у Брюсселі Олег Наливайко зустрівся з генеральним секретарем Європейської федерації журналістів Стефаном Пірсом і керівниками проектів Міжнародної федерації журналістів Олівером Мані-Кірлом та Марком Грубером. У ході зустрічей обговорювались проблеми медіа у світі і в Україні у зв'язку з підготовкою до конгресу МФЖ, що пройде наступного року у Дубліні.

 

Сторони обговорили випуск національної прес-карти в Україні, проведення Всесвітнього форуму редакторів і видавців у Києві, плани роздержавлення комунальних та державних ЗМІ.

 

Стефан Пірс відзначив важливість об'єднання журналістських організацій України навколо роботи міжвідомчої робочої групи і випуску національної прес-карти.

 

Олег Наливайко поінформував про створення та плани роботи координаційної ради творчих спілок України, Росії, Білорусі та Латвії, відзначив ефективність роботи Міжвідомчої робочої групи і подякував за підтримку проектів безпеки журналістської праці та випуску національної прес-карти в Україні.

 

Звіт також передано до офісу єврокомісара з питань розширення Штефана Фюле.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4637
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду