Андрій Малахов залишає «Про життя»

27 Червня 2012
15779
27 Червня 2012
13:10

Андрій Малахов залишає «Про життя»

15779
Андрій Пальчевський буде єдиним ведучим ток-шоу каналу «Інтер»
Андрій Малахов залишає «Про життя»

Соціальне ток-шоу «Про життя» на каналі «Інтер» надалі вестиме один Андрій Пальчевський без Андрія Малахова (на фото). Цю інформацію джерел «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі каналу «Інтер».

 

Наразі тривають зйомки нових випусків шоу вже з одним ведучим.

 

«Андрій Малахов включився у проект на стадії запуску як відомий професіонал, який має величезний досвід роботи у подібних програмах. За підсумками першого місяця виходу програми в ефір і аналізу показників телеперегляду "Про життя", продюсерами проекту було прийнято таке рішення, оскільки Андрій Пальчевський відмінно зарекомендував себе в цьому форматі», - пояснили в прес-службі каналу.

 

Раніше «Інтер» заявляв, що Андрій Пальчевський та Андрій Малахов вестимуть шоу на рівних позиціях і удвох розроблятимуть теми. Під час ток-шоу один ведучий мав виступати у ролі антагоніста, а інший - протагоніста. Однак ролі ведучих у кожному випуску чергувалися в залежності від теми.

 

Нагадаємо, шоу «Про життя» близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорят», що виходить на російському «Первом канале». Продюсер проекту - Оксана Панасівська.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15779
Читайте також
21.06.2012 14:55
Михайло Бриних
для «Детектор медіа»
21 899
05.06.2012 15:32
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
23 948
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду