detector.media
27.06.2012 13:10
Андрій Малахов залишає «Про життя»
Андрій Малахов залишає «Про життя»
Андрій Пальчевський буде єдиним ведучим ток-шоу каналу «Інтер»

Соціальне ток-шоу «Про життя» на каналі «Інтер» надалі вестиме один Андрій Пальчевський без Андрія Малахова (на фото). Цю інформацію джерел «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі каналу «Інтер».

 

Наразі тривають зйомки нових випусків шоу вже з одним ведучим.

 

«Андрій Малахов включився у проект на стадії запуску як відомий професіонал, який має величезний досвід роботи у подібних програмах. За підсумками першого місяця виходу програми в ефір і аналізу показників телеперегляду "Про життя", продюсерами проекту було прийнято таке рішення, оскільки Андрій Пальчевський відмінно зарекомендував себе в цьому форматі», - пояснили в прес-службі каналу.

 

Раніше «Інтер» заявляв, що Андрій Пальчевський та Андрій Малахов вестимуть шоу на рівних позиціях і удвох розроблятимуть теми. Під час ток-шоу один ведучий мав виступати у ролі антагоніста, а інший - протагоніста. Однак ролі ведучих у кожному випуску чергувалися в залежності від теми.

 

Нагадаємо, шоу «Про життя» близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорят», що виходить на російському «Первом канале». Продюсер проекту - Оксана Панасівська.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY