У Миколаєві білбордами агітують за російську мову

27 Червня 2012
6174
27 Червня 2012
11:52

У Миколаєві білбордами агітують за російську мову

6174
Замовник невідомий
У Миколаєві білбордами агітують за російську мову

На вулицях Миколаєва з'явилися білборди, які закликають задуматись, чи потрібна російська мова, якщо більшість мешканців Миколаївщини розмовляють російською. Про це пише «Українська правда» з посиланням на миколаївський інтернет-ресурс «Новости Н».

 

Білборди з'явилися 26 червня. На початку тексту міститься цифра, що в області розмовляють російською мовою - 780 тисяч людей. В кінці - риторичне запитання: «Чи потрібна нам російська мова?».

 

Білборди розміщені на проспекті Леніна та вулиці Космонавтів. Хто є замовником даної «мовної» кампанії, наразі невідомо.

 

 


 

 

Нагадаємо, що 5 червня цього року Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект засади державної мовної політики, ініціаторами якого є народні депутати від Партії регіонів Вадим Колесніченко і Сергій Ківалов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6174
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду