detector.media
25.06.2012 15:03
«1+1» адаптуватиме квест-шоу про подорож довкола світу та зніматиме серіал «Поцілуємося?»
А від «Пекельної кухні» відмовився

Телеканал «1+1» адаптуватиме формат шоу Amazing Race. Про це в інтерв'ю виданню «Медіабізнес» повідомила генеральний продюсер каналу Вікторія Шульженко.

 

Amazing race - це телевізійний квест, у якому учасникам за один місяць необхідно об'їхати всю земну кулю. Для того, щоб дістатися до кожної нової точки учасник повинен розгадати завдання, добігти до сховища, знайти квиток і бігти далі.

 

«Учасники - це пари. Пари друзів, пари в розлученні, пари родичів тощо. Незабаром ми оголосимо кастинг », - зазначила Вікторія Шульженко. В ефірі проект може з'явитись восени.

 

Також канал планує знімати серіал за ізраїльським форматом Shall We Kiss? («Поцілуємося?»). «Це комедійно-романтична, дуже динамічна історія. Є шанс, що ми почнемо зйомки вже цього року», - розказала Вікторія Шульженко.

 

Загалом канал планує робити короткі серіали: «Ми свідомо не робимо мило мильне: не беремо дуже довгі історії. Максимальна кількість епізодів - 16. Ми асоціюємо себе з історіями, які більш професійні, ніж особисті. Наприклад, історії ми вибираємо про юристів, медиків».

 

Разом з тим у новому сезоні «1+1» відмовився продовжувати кулінарне шоу «Пекельна кухня». «Мені здається, що від неї трошки втомилася аудиторія. І плюс - цей проект досить дорогий і складний у виробництві. Тому на кілька років ми зробимо з ним паузу, а потім подивимося - може бути і повернемося», - повідомила пані Шульженко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY