Журналіст каналу Fox News став радником Ватикану

24 Червня 2012
4430
24 Червня 2012
11:48

Журналіст каналу Fox News став радником Ватикану

4430
і боронитиме репутацію папи римського
Журналіст каналу Fox News став радником Ватикану

52-річний кореспондент Fox News Грег Берк (Greg Burke) став старшим радником по зв`язках з громадськістю Ватикану. По це повідомляє Associated Press.

 

Таким чином Ватикан планує поліпшити свої комунікаційні стратегії. Берк опікуватиметься зв`язками між відомствами та громадськістю. Прес-секретарем Святого престолу лишиться Федеріко Ломбарді.

 

За останні 6 років комунікації Ватикана з пресою відзначалися резонансними публікаціями. Так, італійські ЗМІ поширили скандальну інформацію про внутрішні документи Ватикану, зміст яких став відомим після їх крадіжки. У 2006-му році промова папи про мусульман викликала ворожу реакцію з їх боку. У 2009-му році журналістам запам`яталося рішення папи реабілітувати єпископа, який заперечував Голокост.

 

 

Грег Берк походить із Сент-Луїса, штат Міссурі. Є членом консервативного руху Опус Деі, як і прес-секретар Папи Римського Іоанна Павла II, Хоакін Наварро-Вальс. Починаючи з 2002-го року пан Берк пацював у Римі кореспондентом Fox News. Протягом 10-ти років був кореспондентом журналу Times. Є випускником Школи журналістики Колумбійського університету.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://www.mediaite.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4430
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду