Новим головним редактором «Известий» став Олександр Потапов

19 Червня 2012
7080
19 Червня 2012
18:29

Новим головним редактором «Известий» став Олександр Потапов

7080
Олександр Малютін залишив посаду головреда
Новим головним редактором «Известий» став Олександр Потапов

Новим головним редактором російської газети «Известия» став колишній керівник порталу «Маркер» Олександр Потапов. Про це повідомляє «Интерфакс».

 

Олександр Малютін, який залишив посаду головреда, причиною звільнення назвав «розбіжності з приводу інтеграції видань холдингу».

 

Чутки про те, що пан Малютін може залишити видання через розбіжності з головою ради директорів «Известий» Арамом Габреляновим з'явилися ще наприкінці травня 2012 року, пише Lenta.ru.

 

Тоді журнал Forbes написав, що Олександр Малютін висловив свою незгоду з планами Арама Габрелянова об'єднати редакції «Известий», Life News і «Маркера», які входять до холдингу News Media, що належить пану Габрелянову. Сам пан Малютін, який тоді перебував у відпустці, заперечив цю інформацію.

 

Власник News Media пояснив, що сенс об'єднання редакцій полягає в обміні інформацією між журналістами. Арам Габрелянов також запевнив, що не збирається перетворювати «Известия» на таблоїд.

 

Олександр Малютін очолював газету «Известия» з квітня 2011 року. В лютому 2011 року Арам Габрелянов став заступником генерального директора «Национальной медиагруппы», яка видає «Известия», а в квітні - головою ради директорів видання. Під керівництвом Малютіна і Габрелянова була проведена реорганізація видання: «Известия» залишили більше половини співробітників, був перезапущений сайт і змінений формат газети.

 

Раніше Олександр Малютін очолював видання «Маркер» і Smart Money, а також працював заступником головного редактора журналу Forbes.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7080
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду