Програмі «Гроші» перешкоджали знімати приймальню народного депутата в маєтку в Конча-Заспі (відео)

14 Червня 2012
11567
14 Червня 2012
20:04

Програмі «Гроші» перешкоджали знімати приймальню народного депутата в маєтку в Конча-Заспі (відео)

11567
На вимогу представитися журналіст почув: «Зараз по зубах отримаєш»
Програмі «Гроші» перешкоджали знімати приймальню народного депутата в маєтку в Конча-Заспі (відео)

Знімальній групі програми «Гроші» каналу «1+1» погрожували невідомі, перешкоджаючи знімати приймальню народного депутата Вадима Трофименка, розташовану в маєтку в Конча-Заспі, та машини, довкола неї. Про це йдеться в сюжеті журналіста Михайла Ткача, показаному в «Грошах» 13 червня.

 

«Гроші» знімали сюжет про депутатську приймальню Вадима Трофименка (члена Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, фракція БЮТ-«Батьківщина»), розташовану в Конча-Заспі, коли до машини «1+1» підійшов чоловік, який згодом представився Вадіком, і почав вимагати вимкнути камеру (і намагався це зробити), забороняючи знімати його машину.

 

На запитання Михайла Ткача, хто він такий, чоловік відповідав: «А яка тобі різниця?». У суперечці, що виникла, чоловік почав погрожувати журналісту: «Молодий чоловіче, ви хочете особисто зі мною поговорити? Я зараз вам поясню сенс життя, от і все. Відійди від машини, я тобі зараз поясню», «Я тобі сказав: ще раз побачу, що знімають машину мою, - у тебе будуть проблеми. От і все. - Які проблеми? - Подивишся! Синок, ти в Києві живеш!», «Нехай тільки це з'явиться в якомусь галімому блозі - я тобі обіцяю».

 

Після того, як чоловік поїхав, до машини «1+1» підійшов охоронець маєтку зі словами: «Зараз зробіть так, щоб вас тут не було» і теж спробував вимкнути камеру. На вимогу представитися він сказав: «Зараз по зубах отримаєш».

 

Між тим, знімальній групі вдалося зняти, як до маєтку, який є службовим приміщенням народного депутата, приїхали кухарі готувати шашлик, а згодом на обід з'їхалися люди в «мерседесах».

 

Зрештою, до маєтку приїхали представники Державної служби охорони. Міліціонери сказали журналістам, що тут знімати заборонено і запропонували: «Краще їдьте, бо зараз будуть проблеми». Правоохоронці записали контакти журналістів і передали їх людям у «мерседесах».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11567
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
упс!
4355 дн. тому
А депутат-то свидомый. Сначала Наша Украина, потом БЮТ. И член ПРП, друг Пинзенека.
Лютий
4355 дн. тому
Тільки масові розстріли врятують цю країну.
boss
4355 дн. тому
УРА , мы уже в Раисе , или в Казахстане , а скорее всего - в ЖОПЕ !
Ау, Пшонка!
4355 дн. тому
І ось така пи...дота править країною.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду