detector.media
14.06.2012 20:04
Програмі «Гроші» перешкоджали знімати приймальню народного депутата в маєтку в Конча-Заспі (відео)
На вимогу представитися журналіст почув: «Зараз по зубах отримаєш»

Знімальній групі програми «Гроші» каналу «1+1» погрожували невідомі, перешкоджаючи знімати приймальню народного депутата Вадима Трофименка, розташовану в маєтку в Конча-Заспі, та машини, довкола неї. Про це йдеться в сюжеті журналіста Михайла Ткача, показаному в «Грошах» 13 червня.

 

«Гроші» знімали сюжет про депутатську приймальню Вадима Трофименка (члена Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, фракція БЮТ-«Батьківщина»), розташовану в Конча-Заспі, коли до машини «1+1» підійшов чоловік, який згодом представився Вадіком, і почав вимагати вимкнути камеру (і намагався це зробити), забороняючи знімати його машину.

 

На запитання Михайла Ткача, хто він такий, чоловік відповідав: «А яка тобі різниця?». У суперечці, що виникла, чоловік почав погрожувати журналісту: «Молодий чоловіче, ви хочете особисто зі мною поговорити? Я зараз вам поясню сенс життя, от і все. Відійди від машини, я тобі зараз поясню», «Я тобі сказав: ще раз побачу, що знімають машину мою, - у тебе будуть проблеми. От і все. - Які проблеми? - Подивишся! Синок, ти в Києві живеш!», «Нехай тільки це з'явиться в якомусь галімому блозі - я тобі обіцяю».

 

Після того, як чоловік поїхав, до машини «1+1» підійшов охоронець маєтку зі словами: «Зараз зробіть так, щоб вас тут не було» і теж спробував вимкнути камеру. На вимогу представитися він сказав: «Зараз по зубах отримаєш».

 

Між тим, знімальній групі вдалося зняти, як до маєтку, який є службовим приміщенням народного депутата, приїхали кухарі готувати шашлик, а згодом на обід з'їхалися люди в «мерседесах».

 

Зрештою, до маєтку приїхали представники Державної служби охорони. Міліціонери сказали журналістам, що тут знімати заборонено і запропонували: «Краще їдьте, бо зараз будуть проблеми». Правоохоронці записали контакти журналістів і передали їх людям у «мерседесах».

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY