Холдинг Atlantic Group відкрив компанію цифрового маркетингу Liquid7 Digital Content House

14 Червня 2012
3714
14 Червня 2012
09:15

Холдинг Atlantic Group відкрив компанію цифрового маркетингу Liquid7 Digital Content House

3714
Холдинг Atlantic Group відкрив компанію цифрового маркетингу Liquid7 Digital Content House

Комунікаційний холдинг Atlantic Group відкрив український офіс міжнародної компанії digital-маркетингу Liquid7 Digital Content House. Спеціалізація Liquid7 - маркетингові рішення на стику експертизи брендингу, стратегічного маркетингу, видавничого бізнесу і цифрових технологій, йдеться в повідомленні компанії.

 

Офіс Liquid7 відкрився в Києві через сім місяців після відкриття офісу в Австрії. Українську компанію створено в межах структури видавничого дому Perekhid Publishing House, що є частиною комунікаційного холдингу Atlantic Group. Компанію створено задля збільшення частки ринку цифрових комунікацій холдингу.

 

Директором Liquid7 призначено Катерину Ушакову, яка протягом 11 років працює в галузі комунікацій, з них дев'ять - в Atlantic Group, останні півтора роки очолювала інтернет-агенцію Mediacom в структурі холдингу.

 

Креативним директором українського офісу Liquid7 став Стефан Оніка, фахівець у галузі цифрового видавничого бізнесу з Румунії з досвідом роботи в Італії, Іспанії та Україні. Директором з розвитку бізнесу стала Оксана Горбач, яка раніше обіймала аналогічну посаду в цифровому продакшн-агентстві DDM Studio.

 

«Сучасним маркетологам потрібно шукати шлях продовження контакту зі споживачем, розважати і залучати його у світ бренду. Рішення від Liquid7: storytelling (створення історій, які подаються безпосередньо від імені бренду, але не обов'язково містять інформацію про сам бренд, при цьому розкривають і підтримують його ідею й позиціонування) + його якісне технічне втілення», - йдеться в повідомленні.

 

Liquid7 є партнером американського видавництва Meredith - однієї з провідних компаній у маркетингу й медіа для жінок у США. Доступ до його контенту надасть переваги при створенні контент-рішень для бізнесу, вважають в українській компанії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3714
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду