detector.media
14.06.2012 09:15
Холдинг Atlantic Group відкрив компанію цифрового маркетингу Liquid7 Digital Content House

Комунікаційний холдинг Atlantic Group відкрив український офіс міжнародної компанії digital-маркетингу Liquid7 Digital Content House. Спеціалізація Liquid7 - маркетингові рішення на стику експертизи брендингу, стратегічного маркетингу, видавничого бізнесу і цифрових технологій, йдеться в повідомленні компанії.

 

Офіс Liquid7 відкрився в Києві через сім місяців після відкриття офісу в Австрії. Українську компанію створено в межах структури видавничого дому Perekhid Publishing House, що є частиною комунікаційного холдингу Atlantic Group. Компанію створено задля збільшення частки ринку цифрових комунікацій холдингу.

 

Директором Liquid7 призначено Катерину Ушакову, яка протягом 11 років працює в галузі комунікацій, з них дев'ять - в Atlantic Group, останні півтора роки очолювала інтернет-агенцію Mediacom в структурі холдингу.

 

Креативним директором українського офісу Liquid7 став Стефан Оніка, фахівець у галузі цифрового видавничого бізнесу з Румунії з досвідом роботи в Італії, Іспанії та Україні. Директором з розвитку бізнесу стала Оксана Горбач, яка раніше обіймала аналогічну посаду в цифровому продакшн-агентстві DDM Studio.

 

«Сучасним маркетологам потрібно шукати шлях продовження контакту зі споживачем, розважати і залучати його у світ бренду. Рішення від Liquid7: storytelling (створення історій, які подаються безпосередньо від імені бренду, але не обов'язково містять інформацію про сам бренд, при цьому розкривають і підтримують його ідею й позиціонування) + його якісне технічне втілення», - йдеться в повідомленні.

 

Liquid7 є партнером американського видавництва Meredith - однієї з провідних компаній у маркетингу й медіа для жінок у США. Доступ до його контенту надасть переваги при створенні контент-рішень для бізнесу, вважають в українській компанії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY