Яніна Соколова поєднуватиме роботу на К1 і 5-му каналі

13 Червня 2012
12321
13 Червня 2012
15:38

Яніна Соколова поєднуватиме роботу на К1 і 5-му каналі

12321
«Вдягни мене, якщо зможеш» на К1 знімає продакшн Липовецької і Квасової
Яніна Соколова поєднуватиме роботу на К1 і 5-му каналі

Телеведуча Яніна Соколова, яка з 18 червня вестиме нове шоу телеканалу К1 «Вдягни мене, якщо зможеш», поєднуватиме це з роботою на 5-му каналі, де вона веде авторський проект «Кіно з Яніною Соколовою». Про це ведуча повідомила в коментарі «Детектор медіа».

 

«Я й далі працюватиму на 5-му каналі. Кіно - це те, чим я живу, тому кидати роботу над програмою "Кіно з Яніною Соколовою" я не збираюся. А новий проект на К1- це можливість праці над чимось новим. І мені здається, в нас вийшло непогано», - пояснила пані Соколова, яка за освітою є актрисою.

 

Виробництвом нового проекту К1 займається компанія Mama's Production Алли Липовецької та Марини Квасової.

 

«Коли мені запропонували вести проект, я порадилась із шеф-редактором 5-го каналу і вирішила прийняти пропозицію», - додала Яніна Соколова.

 

За умовами шоу «Вдягни мене, якщо зможеш», троє хлопців змагаються за право запросити на побачення дівчину. Вона обере тільки одного - того, хто зможе підібрати їй найкращі строї для романтичної вечері. В учасника є 2000 гривень та всього 30 хвилин, щоб здійснити покупки. Програма виходитиме по буднях о 19:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12321
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду