СТБ придбав формат шоу побачень Come Date With Me

13 Червня 2012
6440
13 Червня 2012
13:16

СТБ придбав формат шоу побачень Come Date With Me

6440
Поєднує кулінарію та дейтинг-шоу
СТБ придбав формат шоу побачень Come Date With Me

Канал СТБ придбав формат Come Date With Me («Сходи зі мною на побачення») у компанії ITV Studios Global Entertainment (ITVS GE). Про це повідомляється на сайті виробника формату ITV Studios.

 

Формат поєднує дейтинг-шоу та кулінарію. За задумом чоловіки в проекті повинні змагатися один з одним, щоб завоювати серце однієї жінки, демонструючи свої кулінарні вміння.

 

Оригінальна версія програми вийшла на британському каналі Channel 4 і заявила себе як найбільш рейтинговий проект у своєму слоті серед дорослих 16-34 років.

 

Право на виробництво локальної версії Come Date With Me також продано у Канаду (W Network), Латвію (Viasat Broadcasting) та Швецію (Viasat Broadcasting).

 

«Come Date With Me привносить свіжий і цікавий поворот у світі знайомств. Ми раді, що ці телеканали визнали привабливість шоу. Угоди є своєрідним кредитом для команди ITV Studios, яка розробила формат, і ми очікуємо на подальші міжнародні угоди стосовно цього проекту», - говорить Пол Буццері (Paul Buccieri), керуючий директор ITV Studios International and CEO ITV Studios America.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6440
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду