detector.media
13.06.2012 13:16
СТБ придбав формат шоу побачень Come Date With Me
СТБ придбав формат шоу побачень Come Date With Me
Поєднує кулінарію та дейтинг-шоу

Канал СТБ придбав формат Come Date With Me («Сходи зі мною на побачення») у компанії ITV Studios Global Entertainment (ITVS GE). Про це повідомляється на сайті виробника формату ITV Studios.

 

Формат поєднує дейтинг-шоу та кулінарію. За задумом чоловіки в проекті повинні змагатися один з одним, щоб завоювати серце однієї жінки, демонструючи свої кулінарні вміння.

 

Оригінальна версія програми вийшла на британському каналі Channel 4 і заявила себе як найбільш рейтинговий проект у своєму слоті серед дорослих 16-34 років.

 

Право на виробництво локальної версії Come Date With Me також продано у Канаду (W Network), Латвію (Viasat Broadcasting) та Швецію (Viasat Broadcasting).

 

«Come Date With Me привносить свіжий і цікавий поворот у світі знайомств. Ми раді, що ці телеканали визнали привабливість шоу. Угоди є своєрідним кредитом для команди ITV Studios, яка розробила формат, і ми очікуємо на подальші міжнародні угоди стосовно цього проекту», - говорить Пол Буццері (Paul Buccieri), керуючий директор ITV Studios International and CEO ITV Studios America.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY