Star Media знімає фільм «Сонцестояння»

12 Червня 2012
6610
12 Червня 2012
11:17

Star Media знімає фільм «Сонцестояння»

6610
У ролях – Олеся Жураковська та Софія Стеценко
Star Media знімає фільм «Сонцестояння»

Компанія Star Media приступила до зйомок фільму «Сонцестояння». Про це повідомляється на сайті продакшну.

 

За жанром «Сонцестояння» - мелодрама, хронометражем 90 хвилин.

 

Автор сценарію - Олена Караваєшникова (за повістю Тетяни Москвіної «Сонцестояння або злочин сонця»), режисер-постановник - Олексій Лисовець, виконавчий продюсер - Катерина Шеметенко, продюсери - Галина Балан-Тимкіна, Влад Ряшин.

 

У ролях: Олександр Кобзар, Качер Алес, Олеся Жураковська, Марина Кукліна, Михайло Жигалов, Дмитро Суржиков, Антно Вахліовський, Софія Стеценко та інші.

 

Прем'єра картини відбудеться на російському каналі «Домашний».

 

«Михайло з дружиною Оленою і донькою Дашею приїхав до Москви з Ярославля. Він влаштовується працювати гувернером у хлопчика Матвія. У нічну зміну Міша охороняє кафе. На одному зі званих вечорів, куди батьки хлопчика запросили Мішу разом зі сім'єю, він знайомиться з оперною співачкою, що подає великі надії, - Машею Горенко. Міша, заворожений співом дівчини, а потім і спілкуванням з нею, відчуває, що це більше, ніж просто випадкове знайомство. Він розривається між буденністю, існуванням в однокімнатній орендованій квартирі з приземленою дружиною і богемним світом Маші Горенко», - йдеться в анотації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6610
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду