КМДА обіцяє позови за необ’єктивні матеріали про Євро-2012

9 Червня 2012
7164
9 Червня 2012
18:01

КМДА обіцяє позови за необ’єктивні матеріали про Євро-2012

7164
КМДА обіцяє позови за необ’єктивні матеріали про Євро-2012
Київська міськадміністрація моніторитиме ЗМІ на предмет об`єктивності висвітлення Євро-2012, повідомляє «Інтерфакс-Україна».
 
 
Зокрема, КМДА цікавлять факти поширення необгрунтованої інформації.
 
 
«Ми будемо робити моніторинг всіх ЗМІ, хто яку інформацію дає. Під час Євро будемо мовчати, будемо слухати, але після Євро не дивуйтеся, що за необ'єктивну інформацію будемо подавати в суд» , - сказав перший заступник голови Київської міськадміністрації Олександр Мазурчак на брифінгу в суботу.
 
 
Зокрема, він назвав неправдивою інформацію про провал асфальту на бульварі Тараса Шевченка.
 
 
У той же час О.Мазурчак зазначив, що КМДА буде рада допомоги ЗМІ у висвітленні дійсно проблемних питань. «Для нас дуже важливо, як ми покажемо Україну світові», - додав він.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7164
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду