«2+2» запускає проект про смішне відео в інтернеті

1 Червня 2012
8293
1 Червня 2012
15:54

«2+2» запускає проект про смішне відео в інтернеті

8293
«2+2» запускає проект про смішне відео в інтернеті

4  червня, у понеділок, на каналі «2+2» стартує проект власного виробництва «Шалене відео по-українськи», у якому зібрані смішні, безглузді та прикольні відео-ролики з мережі інтернет. Про це повідомила прес-служба «2+2».

 

«Шалене відео по-українськи» виходитиме у будні о 20:00.

 

«У новому проекті глядачі побачать, чим займаються солдати на чергуванні, куди народні умільці можуть запхати старе авто, де на весіллі варто шукати священика та наречену, як інспектори дорожньої автоінспекції танцюють брейк-данс, яким місцем краще колоти горіхи, що буде, коли схрестити велосипед і трактор, і багато інших неймовірно смішних сюжетів», - йдеться в повідомленні.

 

Всі сюжети об'єднані у тематичні блоки, наприклад, «Армійські приколи», «Ризиковані експерименти», «Несподівані даїшники», «Елітні красуні», «Вражаючі тренування»  тощо. Кожен сюжет супроводжується дотепними коментарями авторів програми.

 

Крім тематичних блоків, кожен випуск «Шаленого відео по-українськи» завершуватиме хіт-парад роликів «Шалена двадцятка по-українськи».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8293
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lith
4361 дн. тому
2+2 хочет стать украинским "Перец ТВ"?
C
4362 дн. тому
как обычно Лол
cox
4363 дн. тому
Чё - и с правами порешали? Или как обычно?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду