НТКУ проведе ток-шоу до «Євробачення» з Посипайком і Гончаровою

25 Травня 2012
6425
25 Травня 2012
14:51

НТКУ проведе ток-шоу до «Євробачення» з Посипайком і Гончаровою

6425
НТКУ проведе ток-шоу до «Євробачення» з Посипайком і Гончаровою

26 травня Перший національний проведе ток-шоу на підтримку України на «Євробаченні». Про це повідомила прес-служба НТКУ.

 

Ток-шоу «Пісенний конкурс «"Євробачення - 2012". Передмова»  розпочнеться о 20:10 і продовжиться після «Підсумків дня» о 21:35.

 

До студії телеканалу завітають українські зірки: Шаніс, Віктор Павлік, Геннадій Татарченко, EL Кравчук, Віталій Галай, Ангелія, Тимофій Нагорний та інші.

 

Ведучі ток-шоу - Ігор Посипайко й Тетяна Гончарова.

 

Після «Передмови» о 22:00 в ефірі транслюватиметься фінал «Євробачення».

 

Як писала ТК, представниця України Гайтана з піснею Be My Guest пройшла до фіналу «Євробачення-2012» за результатами другого півфіналу 24 травня.

 

Перший півфінал конкурсу 22 травня забезпечив місця у фіналі Румунії, Молдові, Ісландії, Угорщині, Данії, Албанії, Кіпру, Греції, Росії, Ірландії. Також у фіналі виступатимуть учасники з країн-засновниць конкурсу (Великобританії, Франції, Іспанії, Італії, Німеччини) та країни-господаря (Азербайджану).

 

Загалом у Євробаченні-2012 беруть участь 42 країни.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6425
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду