Шоу «Холостяк-2» після прем’єри залишили 10 учасниць

9 Березня 2012
9763
9 Березня 2012
14:38

Шоу «Холостяк-2» після прем’єри залишили 10 учасниць

9763
У проекті залишилося 15 претенденток
Шоу «Холостяк-2» після прем’єри залишили 10 учасниць

8 березня відбулася прем'єра шоу «Холостяк-2» на телеканалі СТБ. У першому випуску програми новий головний герой проекту 33-річний Френсіс Метью з Великобританії познайомився з 25-ма учасницями. Відразу ж після знайомства відбулася перша церемонія троянд, під час якої йому довелося вибрати 10 дівчат, які залишили проект.

 

«З першого разу завоювати симпатію головного холостяка країни не вдалося: Юлії Янчуковій, Кароліні Руффо, Ірині Когай, Оксані Турковій, Марині Жевагіній, Тетяні Головченко, Ірині Ганіченко, Юліані Лежепековій, Дарині і Марії Кофановим», - повідомляє сайт СТБ.

 

Таким чином у шоу залишилися 15 претенденток. Наступний випуск програми відбудеться 15 березня о 20.10.

 

Нагадаємо, герой другого сезону «Холостяка» - 33-річний Френсіс Метью Романов з Великобританії, нащадок царського роду Романових, професійний фотограф. Вестиме «Холостяк-2» Григорій Решетник.

 

Шоу «Холостяк» - адаптація американського проекту The Bachelor. За форматом, «холостяк» знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9763
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ъ
4432 дн. тому
Маразм! "Покупатель" выбирает живой товар. А козы блеют от умиления.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду