«Дело.ua» очолила Катерина Венжик

23 Травня 2012
8347
23 Травня 2012
17:53

«Дело.ua» очолила Катерина Венжик

8347
«Дело.ua» очолила Катерина Венжик

З 24 травня Катерина Венжик стане головним редактором порталу «Дело.ua». Про це вона повідомила на порталі MMR.

 

Катерина Венжик працювала у «Діловій столиці», «ЛізіБізнесІнформ», журналі «Деловой», на порталі журналу «Контракти» та в ОТП Банку.

 

За словами Катерини Венжик, видання має стати цікавішим, кориснішим, нестандартним і таким, щоб «читачам було не шкода часу на цей ресурс». Пані Венжин орієнтується на тривалу роботу у виданні: «Потому что планов много, идей еще больше, и хочется их реализовать именно здесь. Почему здесь? Потому что, наблюдая за развитием портала с момента его появления, видя подъемы, спады, и, ура, снова подъемы, я искренне уверена, что это один из самых потенциально сильных проектов на украинском рынке деловых СМИ. Просто этот потенциал еще не до конца раскрыт».

 

Нагадаємо, раніше «Економіка» оголосила про призначення Євгена Дубогриза на посаду головного редактора «Дело.ua» з 12 квітня 2012 року. Згодом виявилося, що сторони так і не домовилися, і посада головреда залишилася вакантною.  

 

Олександр Рубан, котрий очолював «Дело.ua» з лютого 2012 року, вирішив продовжити кар'єру в команді Леоніда Бершидського, який є редактором-консультантом Українського медіахолдингу та працює над запуском онлайн-версії журналу Forbes.

 

До Олександра Рубана головним редактором інтернет-видання та газети «Дело», яка припинила регулярний вихід, була Світлана Панюшкіна. Вона очолювала редакцію проекту з листопада 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Фото Юрія Паніна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8347
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вообще ничего не знающий
4507 дн. тому
Так может быть и с Делом - наведет свои порядки и уйдет. Вот только что будет с теми людьми, которых она подтянет в Дело? Вообще-то это интересный вопрос - зачем женщины-руководители всегда приводят с собой своих людей?
Незнающий
4510 дн. тому
Почему же "сонная муха"??? Об ее организаторских талантах могут рассказать сотрудники Экономических известий. Там она недавно побывала с краткосрочным трудорасстройством.Быстро "навела порядок" и ее оттуда смыли...
Знающий расклад
4510 дн. тому
Дубогрыч сайт погрыз, но разгрыз. На мену идет Венжик Катюха - сонная муха. На сайте станет больше джинсы это ясно, но он не станет интересным - ужасно
папа
4510 дн. тому
Чекайте, а де зник Євген Дубогриз, якого призначили 2 місяці тому? Це більш цікаво.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду