Головредом Delo.ua стане Євген Дубогриз

27 Березня 2012
8165
27 Березня 2012
14:15

Головредом Delo.ua стане Євген Дубогриз

8165
Головредом Delo.ua стане Євген Дубогриз

Видавництво «Економіка» оголосило про призначення Євгена Дубогриза на посаду головного редактора онлайн-видання Delo.ua, повідомляє MMR, що також входить до складу «Економіки».

 

Нову посаду пан Дубогриз посяде 12 квітня. Наразі він є керівником аналітичного відділу консалтингової компанії CFS Advisors.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», сьогодні пана Дубогриза вже представили колективу.

 

Як зазначається в повідомленні, Олександр Рубан, котрий очолював видання протягом останніх двох місяців, вирішив продовжити свою кар'єру в команді Леоніда Бершидського, який є редактором-консультантом Українського медіахолдингу. На яку саме посаду він переходить, в УМХ поки не розголошують.

 

Євген Дубогриз володіє досвідом роботи в українських ділових ЗМІ, а також на інвестиційно-банківському ринку. З 2004 по 2007 роки він був редактором відділу економіки та фінансів тижневика «Контракты», веде авторський блог svinoryl, присвячений проблематиці ринку ділових ЗМІ України.

 

Довідка:

Євген Дубогриз закінчив Києво-Могилянську академію за спеціальністю «Економіка і підприємництво», а також Київську школу економіки. Працював редактором в інтернет-газеті «Контекст» і тижневику «Контракты», старшим аналітиком в інвестиційних банках на українському ринку.

 

За підсумками конкурсу «Pressзвание» у 2005 році був визнаний найкращим журналістом ділових ЗМІ України в номінаціях «Промислове виробництво» і «Гірничо-металургійний комплекс», у 2008 році увійшов до трійки найкращих редакторів ділових ЗМІ України. У 2009 році був визнаний найкращим інвестиційним аналітиком Центральної і Східної Європи в категорії «Металургія і видобуток сировини» за підсумками дослідження Extel Survey агенції Thomson Reuters.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8165
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Микола
4378 дн. тому
Щось Євген не поспішає йти працювати в Дело. Мабуть має ще глузд не звязуватись з такою мутною конторою. Тримайся Жека!
Пётр
4385 дн. тому
Ожидаемо
Коля
4385 дн. тому
неожиданно
Коля
4385 дн. тому
неожиданно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду