Eurosport покаже Євро-2012 із 24-годинним запізненням

21 Травня 2012
6287
21 Травня 2012
12:00

Eurosport покаже Євро-2012 із 24-годинним запізненням

6287
І запустить низку програму про Євро
Eurosport покаже Євро-2012 із 24-годинним запізненням

Група телеканалів Eurosport уклала угоду з УЄФА на показ чемпіонату Європи з футболу 2012 року із 24-годинним відставанням. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

На телеканалах Eurosport і Eurosport2 транслюватимуться всі (31) матчі чемпіонату в стандартній якості та HD у 58 країнах.

 

На каналах транслюватиметься щоденна 30-хвилинна програма Euro 2012 Show. Вона виходитиме в ефір із 7 червня о 23:00. Вестиме проект шеф-редактор каналів Eurosport Стефано Бернабіно. У студії будуть присутні експерти: тренер «Арсеналу» Арсен Венгер, колишній наставник «Валенсії», «Ліверпуля» та «Інтера» Рафаель Бенітес, екс-форвард збірної Голландії Патрик Клюйверт, чемпіон світу 1990 року в складі збірної ФРН Томас Бертольд, учасник чемпіонату Європи 1996 року в складі збірної Німеччини Фреді Бобіч.

 

Також в ефірі телеканалів Eurosport програма «Зворотний відлік Євро», яка наразі транслюється щопонеділка, стане щоденною на час чемпіонату. Окрім цього канали показуватимуть найцікавіші моменти товариських матчів збірних-учасниць Євро-2012, які вийдуть в ефір 26 травня та 2 червня.

 

Раніше керівний директор Eurosport у країнах Бенілюкс, директор з просування Eurosport в Україні, Чехії та Словаччині Данні Менкена в інтерв'ю «Детектор медіа» говорив, що Eurosport перебуває на фінальній стадії переговорів щодо прав на показ Євро-2012.

 

Євро-2012 триватиме з 8 червня по 1 липня. Офіційними трансляторами Євро в Україні є Національна телекомпанія України, телеканали «Україна» і «Футбол». Перший національний транслюватиме лінійку матчів о 19:00, «Україна» - о 21:45, у тому числі й матчі за участі збірної України, а «Футбол» покаже всі матчі у кабелі та на супутнику.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6287
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду