У Києві напали на фотоекспозицію Євгенії Бєлорусець

20 Травня 2012
6418
20 Травня 2012
09:20

У Києві напали на фотоекспозицію Євгенії Бєлорусець

6418
«Гей-парад проявив агресивні настрої, які є в суспільстві»
У Києві напали на фотоекспозицію Євгенії Бєлорусець

Невідомі пошкодили роботи фотоекспозиції Євгенії Бєлорусець, присвяченій життю квір-сімей.Про це повідомляє «Українська правда».

  

За словами фотогорафа, головного редактора видання «Простори», 19 травня о 2-й годині до приміщення виставки увірвалися двоє невідомих. Погрожуючи охоронцю кастетом, вони пошкодили виделками майже всі фотографії і втекли». Обставини розгрому з`ясовує міліція.

 

Виставка «Своя кімната» проходила в кінотеатрі «Жовтень» в рамках Арсенале. Вона присвячена життю квір-сімей.  «Там не було жодних сексуально-еротичних сцен, лише повсякденне життя», - каже авторка. За словами Євгенії Бєлорусець, на експозицію приходили родини з дітьми і залишали теплі відгуки, доводячи, що наше суспільство не гомофобське.

 

Фотограф підкреслила, що виставка ніяк не була пов'язана з запланованим на неділю гей-парадом. «Експозиція мала відкритися 20 березня у Центрі візуальної культури у Могилянці, але її тоді скасували через закриття центру. Моя виставка ніяк не пов’язана з гей-парадом. Але гей-парад проявив агресивні настрої, які є в суспільстві», - зазначила Бєлорусець.

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Фото  Патріка Еванса

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6418
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду