Film.ua знімає детектив «Перевертень в погонах»

18 Травня 2012
2747
18 Травня 2012
11:19

Film.ua знімає детектив «Перевертень в погонах»

2747
У фільмі передбачаються «видовищні спецефекти»
Film.ua знімає детектив «Перевертень в погонах»

Наприкінці квітня компанія Film.ua розпочала зйомки пілотних серій телевізійного фільму «Перевертень в погонах». Про це йдеться на сайті продакшну.



За жанром «Перевертень в погонах» - детектив. Автор ідеї картини - Ед Сашко, режисер-постановник - Олександр Будьонний, оператор - Олександр Сєдов, сценаристи - Юлія Опатерна, Олександр Будьонний, продюсер - Віктор Мирський, виконавчий продюсер - Сергій Демидов.


 
Головні ролі виконують: В'ячеслав Разбєгаєв, Анастасія Макєєва, Михайло Жигалов, Дмитро Суржиков, Віктор Сарайкін, Олег Примогенов, Антоніна Макарчук, Андрій Павленко, Станіслав Щокін.


 
«Найбільш складні, небезпечні та загадкові злочини, розплутати які, здається, не під силу звичайній людині, доручають капітану Рикову. Його гострий розум, багаторічний досвід, здоровий цинізм і блискавична реакція не тільки сприяють високій розкриття, а й стають основою для неоднозначну репутацію»,
- йдеться в анотації.



Олександр Будьонний був режисером детективного серіалу над проектом «Опер Крюк», знятого Film.ua у 2006 році. За останні кілька років Олександр став режисером фільмів «Притулок Пілігрима» і кримінальної драми «Демони». З оператором Олександром Сєдовим компанія Film.ua співпрацювала в проекті «Доставити за всяку ціну».


Зйомки триватимуть до кінця травня.

 

«Незважаючи на те, що проект буде знятий у форматі серіалу, Film.ua планує, що це формат не дешевого детективу, а якісного багатосерійного художнього фільму з видовищними спецефектами і красивими зйомками», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2747
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду