ТЕТ оновив дизайн ефіру (ФОТО) (оновлено)

2 Березня 2012
12199
2 Березня 2012
12:26

ТЕТ оновив дизайн ефіру (ФОТО) (оновлено)

12199
Новина від 09-02-2012 оновлена 02-03-2012
ТЕТ оновив дизайн ефіру (ФОТО) (оновлено)

Канал ТЕТ оновить навесні ID ефіру. Про це йдеться в офіційній групі каналу у Facebook.

 

Новими образами графіки телеканалу стануть пухкі кулі, схожі на вербових котиків. ID вийдуть під слоганом «У ТЕТа сила!». Як зазначають у прес-службі, кульки будуть не лише пухнастими, однак над деякими картинками робота ще триває.

 

Розробкою заставок займається компанія Signal Red з Film.ua Group.

 

 


 

Як повідомила 1 березня прес-служба каналу, головний герой зимового сезону - кукурудзяний качан - навесні «ожив» зі слоганом: «У ТЕТа початок весни!». Відтепер кукурудза - це персоніфікований герой, поява якого символізує низку весняних прем'єр.

 

«Весняний графічний пакет реалізувало для нас агентство Signal Red. Ми хотіли представити наші кульки у різних амплуа, показати, які ми різнобічні, але при цьому завжди яскраві та життєрадісні. Можу сказати, що ми виклали ще не всі козирі й скоро доповнимо нашу тусовку кульками в нових образах», - відзначає арт-директор ТЕТ Агнія Темчуріна.

 

«Хочемо радувати глядача новими образами та ідеями, особливо навесні, коли всі хочуть чогось свіженького. Разом з тим, ми просто послідовно розвиваємо усі наші успішні розробки», - коментує старт весняної промо-компанії креативний продюсер ТЕТ Анна Єлісеєва.

 

Нагадаємо, востаннє ID ефіру ТЕТ оновлював напередодні нового року під слоганом «У ТЕТа початок!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12199
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
|
4497 дн. тому
"Розробкою заставок займається компанія Signal Red з Film.ua Group". А хто б сумнівався? Всі гроші в сім`ю!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду