«Ангели війни» Film.ua вийдуть на «Інтері»

10 Травня 2012
8521
10 Травня 2012
11:19

«Ангели війни» Film.ua вийдуть на «Інтері»

8521
Прем'єра 13 травня
«Ангели війни» Film.ua вийдуть на «Інтері»

Міні-серіал «Ангели війни» виробництва кінокомпаній Film.ua і Wise Vision за участі Pronto Film вийде на каналі «Інтер». Про це зазначається на сайті продакшна Film.ua.

 

Прем'єра картини відбудеться у неділю, 13 травня. Перша серія вийде о 18:00, друга - о 20:55.

 

«"Ангели війни" - захоплююча своєю динамікою, і одночасно зворушлива історія про закоханих, які виявилися сильнішими всіх негараздів, про дітей, які і є наше життя в усі часи і про трагедії, які війна неодмінно приносить із собою. Під час війни на окупованій території організований фільтраційний німецький табір "Надія", де проводять досліди над дітьми. Особливою цінністю вважаються близнюки - найцінніший матеріал для дослідів. І коли з табору вдається втекти одному з близнят, німці піднімають тривогу, намагаючись відшукати втікача. Це ускладнює життя і жителям найближчого села, і партизанського загону, і навіть місцевим поліцаям. У центрі розвитку подій життя маленького Петі і зворушлива історія кохання молодої пари - поліцая Андрія і дочки старости Ніни», - йдеться в анотації.

 

Серіал стане логічним продовженням лінійки військових фільмів від Film.ua («Балада про Бомбера», «Доставити за всяку ціну», «Паршиві вівці», «Полювання на Вервольфа» і «Третього не дано»).

 

Як писала «Детектор медіа», Film.ua Distribution продала телевізійні права на фільм «Ангели війни» на територію Казахстану. Покупцем виступив медіахолдинг «Алма-Медіа», який придбав контент українського виробництва для своїх телеканалів «КТК», «НТК» і «Першого каналу Євразія».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8521
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду