detector.media
10.05.2012 11:19
«Ангели війни» Film.ua вийдуть на «Інтері»
Прем'єра 13 травня

Міні-серіал «Ангели війни» виробництва кінокомпаній Film.ua і Wise Vision за участі Pronto Film вийде на каналі «Інтер». Про це зазначається на сайті продакшна Film.ua.

 

Прем'єра картини відбудеться у неділю, 13 травня. Перша серія вийде о 18:00, друга - о 20:55.

 

«"Ангели війни" - захоплююча своєю динамікою, і одночасно зворушлива історія про закоханих, які виявилися сильнішими всіх негараздів, про дітей, які і є наше життя в усі часи і про трагедії, які війна неодмінно приносить із собою. Під час війни на окупованій території організований фільтраційний німецький табір "Надія", де проводять досліди над дітьми. Особливою цінністю вважаються близнюки - найцінніший матеріал для дослідів. І коли з табору вдається втекти одному з близнят, німці піднімають тривогу, намагаючись відшукати втікача. Це ускладнює життя і жителям найближчого села, і партизанського загону, і навіть місцевим поліцаям. У центрі розвитку подій життя маленького Петі і зворушлива історія кохання молодої пари - поліцая Андрія і дочки старости Ніни», - йдеться в анотації.

 

Серіал стане логічним продовженням лінійки військових фільмів від Film.ua («Балада про Бомбера», «Доставити за всяку ціну», «Паршиві вівці», «Полювання на Вервольфа» і «Третього не дано»).

 

Як писала «Детектор медіа», Film.ua Distribution продала телевізійні права на фільм «Ангели війни» на територію Казахстану. Покупцем виступив медіахолдинг «Алма-Медіа», який придбав контент українського виробництва для своїх телеканалів «КТК», «НТК» і «Першого каналу Євразія».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY