detector.media
05.05.2012 20:06
Переможець «Голосу країни-2» запише альбом з Universal Music Group
Павло Табаков розповів про найближчі плани після тріумфу у шоу каналу «1+1»
Переможець «Голосу країни-2» Павло Табаков розповів про творчі плани. Ними вокаліст поділився під час зустрічі у регіональному прес-центрі «Укрінформ»
 
Нагадаємо, здобувши перемогу в «Голосі країни», співак отримав змогу підписати контракт із всесвітньо відомою компанією звукозапису Universal Music Group. «Завдяки цій співпраці, я планую записати свій п`ятий альбом, де лунатимуть твори різними мовами», - розповів Павло Табаков. Така співпраця, за словами вокаліста, дасть йому можливість вийти на європейський пісенний ринок.
 
 
Також, за словами співака, він вирірішив подякувати львів`янам за підтримку під час голосуання сольним концертом просто неба в супроводі симфонічного оркестру «INSO-Львів».  На честь Дня Львова, святкування якого розпочалось у суботу, переможець «Голосу країни-2» виступить сьогодні на площі Ринок зі світовими хітами і власними творами.
 

За його словами, усі, хто прийде, зможуть побачити на сцені також білий рояль, за яким йому не вдалось виступити на «Голосі країни». Цього ж разу Павло Табаков планує заспівати під його акомпанемент україномовну версію хіта Шарля Азнавура «Вічна любов» («Une Vie D`Amour»), що завоював широку популярність завдяки художній стрічці «Тегеран-43». 
 
 
Як повідомляла  «Детектор медіа», Павло Табаков переміг у шоу «Голос країни - 2» 29-го квітня 2012-го року. Здібності співака відзначила і радіостанція «Хіт FM». За умовами шоу, він отримає 100 ротацій в радіоефірі.
 
 
«Голос країни» - українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa. Учасники проекту конкурують за вокальними здібностями. Окрім вокалістів, головними дійовими особами шоу є 4 коучі – авторитетні предсавники шоу-бізнесу, кожен із яких представляє певний музичний жанр.  


«Детектор медіа»
 
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY