Газета «День» змінює формат

23 Квітня 2012
6146
23 Квітня 2012
15:25

Газета «День» змінює формат

6146
Меншає розмір шпальт, але більшає кількість, додається колір
Газета «День» змінює формат

Із 24 квітня випуски газети «День» за вівторок, середу та четвер виходитимуть у новому форматі. Про це повідомляється на сайті видання.

 

У щоденних випусках газети, які протягом 15 років виходили у чорно-білій гамі, побільшає кольорів. Зміниться також формат, він буде аналогічним п'ятничному. Газета стане «візуально стрункішою» (як уточнили «Детектор медіа» в редакції, формат сторінки замість А2 стане B3), водночас збільшиться кількість шпальт - із 8-ми до 12-ти.

 

«Таким чином, жодних втрат газета не зазнає, навпаки, загальний обсяг матеріалів кожного щоденного номера збільшиться», - наголошує редакція.

 

«"День" відпочатку виходив у форматі великої впливової газети європейського штибу. - говорить головний редактор газети «День» Лариса Івшина. - Утім, час, темп, динаміка постійно повертали нас до думки про потребу експериментувати. Читачі зі стажем пригадують нашу коротку п'ятницю. Свого часу вона викликала дискусії, але чимало було й тих, хто сказав: так, це був правильний хід. Згодом ми вирішили, що п'ятниця має бути більшою. А щоденну газету, навпаки, треба зменшувати. І додати їй кольору, адже нашому світові так часто бракує яскравих фарб...».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6146
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Газетний
4391 дн. тому
Пані Ларисо, все то чудово! Щиро радію за "День". Тільки чому ніде не має Вашої газети у Харкові, Дніпропетровську? Враження, що працюєте тільки на Захід, тобто переконуєте, агітуєте давно переконаних...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду