Про газету «День» знімають документальний фільм

22 Жовтня 2011
11129
22 Жовтня 2011
12:54

Про газету «День» знімають документальний фільм

11129
Про газету «День» знімають документальний фільм

Невдовзі буде завершена робота над документальним фільмом про газету «День» під поки що робочою назвою «15 років "День" за "Днем"», присвяченим 15-річчю видання. Про це пише «День».

 

Режисер фільму - Василь Хмелівський. Він відомий своїми роботами на тему авіації, зокрема, стрічкою про військово-повітряні сили України «Українські соколи». Крім цього, пан Хмелівський - постійний читач і автор «Дня».

 

«Працюючи над фільмом про це видання, я, скоріше, дізнався дещо нове про українців. Люди, з якими я спілкувався під час зйомок, навели мене на думку, що в Україні вже існує, так би мовити, партія "Дня": ті, хто створює "День" і читає його, позаштатні автори видання, всі ті, хто вболіває за газету. І ось ця партія (можливо, це дещо претензійно прозвучить), як на мене, зробила для України більше, ніж усі інші партії, разом взяті», - каже Василь Хмелівський.

 

Коли й де можна буде побачити стрічку, видання поки не повідомляє.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11129
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду