У газеті «День» друкуватимуть матеріали на основі програм НТКУ

12 Серпня 2011
12101
12 Серпня 2011
17:34

У газеті «День» друкуватимуть матеріали на основі програм НТКУ

12101
У газеті «День» друкуватимуть матеріали на основі програм НТКУ

Перший Національний і газета «День» починають спільний проект, приурочений до Дня Незалежності України. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

За задумом, щодня на Першому національному виходитимуть міжпрограмні ролики «20 кроків до мрії» та «Обличчя України». Своєрідне продовження проекту - текстові матеріали, підготовлені за допомогою експертів з Національної Академії Наук України, - розміщуватимуться на сторінках газети «День».

 

У друкованому варіанті вже вийшли історії Катерини Білокур, Олександра Довженка та Миколи Амосова.

 

Цикл «20 кроків до мрії» присвячений історичним фактам, подіям, які розвивалися навколо становлення української держави. Темою роликів стали історичні факти, битви, події, учасниками яких стали українці, які боролися за створення України - вільної і незалежної країни.

 

«Обличчя України» - це цикл сюжетів, присвячений видатним постатям новітньої історії України.

 

«Нашій незалежності лише 20 років, але наша країна має багату й цікаву історію, наповнену стількома подіями та особистостями, які вплинули і на історію світову. Матеріали проекту об\'єктивно, нікого не засуджуючи і не прославляючи, описують навіть найбільш неоднозначних постатей української історії. Цей проект буде цікавий і для дорослого, і для молодого покоління, він спрямований на виховання патріотизму та гордості за країну, яка подолала довгий шлях до незалежності. Перший національний разом з газетою "День" почали цю співпрацю для того, щоб донести інформацію якомога більшій кількості людей, щоб не тільки глядачі Першого національного, а й читачі газети "День" змогли більше дізнатися про історичних діячів і події, які вплинули на розвиток держави України», - говорить генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12101
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду