Прес-служба глави Черкаської ОДА пояснила, чому журналістів попросили за двері

22 Квітня 2012
10019
22 Квітня 2012
11:26

Прес-служба глави Черкаської ОДА пояснила, чому журналістів попросили за двері

10019
Через зміни в графіку Сергія Тігіпка і неузгодженість дій прес-служб облдержадміністрації
Прес-служба глави Черкаської ОДА пояснила, чому журналістів попросили за двері
Прес-секретар голови Черкаської облдержадміністрації Анна Турська пояснила, з яких причин журналістів попросили залишити приміщення, де проходила нарада за участі віце-прем’єр-міністра України-міністра соціальної політики Сергія Тігіпка.
 
 
Як повідомляла «Детектор медіа», 20-го квітня у Черкаській ОДА проходила нарада щодо виконання соціальних ініціатив президента України Віктора Януковича. Окрім Сергія Тігіпка, участь у ній взяли представники місцевої влади. Перед початком наради представників ЗМІ попередили, що вони мають піти із зали за 15 хвилин після початку засідання. Причин такого прохання не пояснили. За годину після наради для журналістів, серед яких були і власкори загальноукраїнських ЗМІ, було проведено прес-конференцію, під час якої Сергій Тігіпко повторив тези, з якими виступав під час наради.
 

Як зазначила Анна Турська, такі дії прес-служби були викликані змінами в графіку Сергія Тігіпка і неузгодженістю дій працівників управління інформаційної політики та упрацівників прес-служби облдержадміністрації. Нагадаємо, того дня начальник управління інфорполітики Тетяна Очеретяна була відсутня до і під час наради у зв`язку із хворобою.
 

«Зміни в графіку робочого візиту Віце-прем’єр-міністра України – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка на Черкащину стали однією з причин непорозуміння щодо присутності журналістів на нараді за його участю. Інша причина – неузгодженість дій працівників управління інформаційної політики та працівників прес-служби облдержадміністрації. 
 
 
Просимо вибачення у колег і сподіваємося, що вони отримали відповіді на всі свої питання до Сергія Тігіпка на прес-конференції для ЗМІ», - зазначила Анна Турська.
 
 
«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10019
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду