«Велика різниця по-українськи» переходить з «1+1» на «Інтер»

17 Квітня 2012
11781
17 Квітня 2012
13:05

«Велика різниця по-українськи» переходить з «1+1» на «Інтер»

11781
«Інтер» буде третім після ICTV та «1+1», хто покаже українську «Велику різницю»
«Велика різниця по-українськи» переходить з «1+1» на «Інтер»

Гумористичне шоу «Велика різниця по-українськи» виходитиме на «Інтері». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі каналу.

 

Як пише «Дуся» «Інтер» уже відзняв кілька нових епізодів.

 

Про причини переходи проекту з «1+1» канал не повідомляє. «Детектор медіа» звернулась до прес-служби «1+1» з таким самим запитанням та чекає на відповідь.

 

Як повідомили в прес-службі «Інтера», ведучі залишаються ті самі (Олександр Цекало та Іван Ургант). Чи зміниться формат програми, поки що не розголошується. Також наразі невідома дата старту гумористичного шоу в ефірі «Інтера».

 

Нагадаємо, з весни 2011 року «Велика різниця по-українськи» виходила на каналі «1+1». До цього проект транслював ICTV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11781
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
oleg_vel
4393 дн. тому
а може то російський варіант?
sibax
4394 дн. тому
Ну чому ж не відома дата старту? Судячи з даної інформації http://inter.ua/uk/programs/entertaining/bolshaya_raznitsa то 21 квітня о 23:00.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду