«Велика різниця» замінить шоу «Зірка+зірка – 2»

12 Травня 2011
12440
12 Травня 2011
11:01

«Велика різниця» замінить шоу «Зірка+зірка – 2»

12440
«Велика різниця» замінить шоу «Зірка+зірка – 2»

Із 16 травня «Велика різниця» виходитиме на «1+1» щопонеділка о 20.10.

 

Раніше о цій порі канал транслював шоу «Зірка+зірка  2», яке завершилося минулого тижня. А гумористичний проект виходив  щонеділі о 21.30 після шоу «Мій зможе».

 

У цьому слоті програма в середньому мала рейтинг 5,99%, частку 15,9% за вибіркою «Вся Україна» та рейтинг 4,91%, частку 13,45% за «50 тис.+», аудиторія 18-54. Тобто ці показники перевищують середні каналу. Найвищі цифри мав прем'єрний випуск 21 квітня (частка 18,98% за комерційною аудиторією «1+1» - 18-54, вибірка «Вся Україна»).

 

Нагадаємо, у 2010 році українська проекту «Велика різниця» виходила на ICTV. Однак канал відмовився від шоу через те, що вичерпалась кількість телевізійних проектів, на які можна робити пародії.

 

За словами продюсера шоу Руслана Сорокіна, у новому сезоні на «1+1» виходитимуть пародії не лише на телепроекти, а й на події зіркового життя.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12440
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мысли вслух
4736 дн. тому
та да. АйСиТиВи как только все сделал пародии на интересные в украинском ТВ пространстве проекты, так и прикрыл лавочку. А жадный и недалекий Фафа будет крутить пародии для российского ТВ про российский ширпотреб, пародии на события звездной жизни (?????) какой блин звездной жизни, наверно о своих поездках в Канны на деньги акционеров, выжмет из Урганта и Цекало все, посадит их рейтинг до нуля. Потом Велыка Ризныця тихо сконаэ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду