Щомісячна «Велика різниця по-українськи» стартує на ICTV з 10 квітня

30 Березня 2010
15531
30 Березня 2010
18:48

Щомісячна «Велика різниця по-українськи» стартує на ICTV з 10 квітня

15531
Щомісячна «Велика різниця по-українськи» стартує на ICTV з 10 квітня

10 квітня ICTV розпочинає регулярний показ шоу «Велика різниця по-українськи». Про це повідомляє прес-служба каналу. Проект виходитиме раз на місяць у суботу о 19:35.

 

 Нагадаємо, прем'єра проекту пройшла на каналі у новорічну ніч. З огляду на високі показники проекту, канал вирішив продовжити зйомки.  

 

Вестимуть проект, як і раніше, Іван Ургант та Олександр Цекало.

 

Незмінними залишаться і рубрики шоу: скетчі, пародії у студії, учасниками яких стануть не тільки актори, а й зіркові гості. Однак з'являться і нові рубрики: зокрема, «скетч із зіркою», де відомі люди з'являються в абсолютно несподіваних амплуа. Першими на експеримент погодилися ведучі телеканалу ICTV - Андрій Куликов («Свобода слова»), Костянтин Стогній («Надзвичайні новини», «Країна має знати») та Микола Луценко («Погода»), які співатимуть реп.

 

Окрім цього у шоу вийде пародія на «Україна має талант» - «Рим має талант», новий формат програми «Давай одружимося» - «Давай розлучимося», концерт «Фабрики зірок» у Бердянську та зустріч в аеропорту олімпійської збірної України після повернення із Ванкувера.

 

Прес-служба каналу особливо наголошує, що над проектом працює команда українських акторів, режисерів, продюсерів, декораторів, гримерів, костюмерів, пастижерів, стилістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15531
Читайте також
16.04.2010 15:25
Павло Кнур
, для «Детектор медіа»
16 351
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дописувач
5141 дн. тому
Недолуга калька убогої програми. Не буває "бувших наши". На разі маємо московських панів, що відпрацьовують ідеологічне замовлення, а тупе бидло їм заглядає до рота. Я вже не кажу про північну версію цієї програми, яка, разом з іншою розважалівкою того ж гатунку "Прожекторперісхілтон", регулярно ллє помиї на Україну, ICTV турботливо, час від часу, найодіозніші випади вирізає. Проте, "тарілка" та інтернет дають змогу переконатися в українофобстві цех ведучих та програм. Хай би хлопці демонстрували таку відчайдушну сміливість на адресу кремлівських гоблінв, а "команда українських акторів, режисерів, продюсерів, декораторів, гримерів, костюмерів, пастижерів, стилістів" демонструвала наявність власної клепки в голові.
объективный
5142 дн. тому
Пародия на Стогния????....Г-м-м-м! Так получается: то , что я видел на АЙСИТИВИ со Стогнием каждый день не было пародией на передачу и ее ведущего????. Чего ж я тогда , тупица, смеялся? Вообще, если серьезно, то дело безнадежное. Сначало упускать своего Цекало, а потом заказывать его же с Москвы с его же передачей как заморское диво. В это же время, калируя на канале непотреб типа Стогния и Сепелявага мальсика. Тут что — то в консерватории надо менять (в АЙСИТИВИШНОЙ - в частности). «Большая разница» и «Большая разница по — украински» - это действительно две большие разницы. И быть по тому, пока у нас такой ТВ менЕджемнт.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду