«Зірковий ринг» закінчився з показниками, нижчими за середні

11 Квітня 2012
7172
11 Квітня 2012
13:29

«Зірковий ринг» закінчився з показниками, нижчими за середні

7172
«Зірковий ринг» закінчився з показниками, нижчими за середні

10 квітня фінальний випуск музичного шоу каналу СТБ «Зірковий ринг» взяв рейтинг 2,53%, частку 7,3% за комерційною аудиторією каналу 18-54, вибірка «50 тис.+». Тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «Вся Україна» показники нижчі - рейтинг 2,27%, частка 6,85%.

 

Таким чином, фінальний випуск дивилися гірше, ніж увесь проект в цілому. Адже «Зірковий ринг» в середньому мав частку 7,55% за «50 тис.+» та 6,99% за «Всією Україною».

 

Також показники шоу були нижчими за середні каналу: СТБ 2-8 квітня мав середню частку 10,79% за «50 тис.+» та 9,72% за «Всією Україною».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», СТБ припинив показ «Зіркового рингу» достроково.

 

Переможцем шоу став Владислав Курасов.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізує GFK Ukraine і компанія «Комунікаційний альянс», надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7172
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
рейтинг
4397 дн. тому
нудний був проект. нікому, окрім глядачів СТБ, невідомий молодняк намагається випендритись, і це абсолютно жахливо веде звєзда Сєрьога. на хрена брати розкручену особу, яка не вміє вести шоу? треба було зробити все навпаки. взяти якогось молодого ведучим і змусити зірок змагатись. тоді б щось з цього вийшло. а так - це було мертвонароджене дитя.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду