СТБ достроково завершує «Зірковий ринг»

5 Квітня 2012
9170
5 Квітня 2012
17:31

СТБ достроково завершує «Зірковий ринг»

9170
СТБ достроково завершує «Зірковий ринг»

Телеканал СТБ вирішив достроково закінчити шоу «Зірковий ринг». Про це повідомляє сайт «Медіаняня».

 

У прес-службі каналу, виданню зазначили, що 4 квітня було прийняте рішення про скорочення випусків «Зіркового рингу» і наступного вівторка, 10 квітня, в ефір вийде фінальний епізод, на якому визначатимуться переможці шоу.

 

«В финальной программе примут участие полуфиналисты - Олег Кензов, Дмитрий Монатик, Ирина Борисюк, дуэт Аркадий и Малика, Роман Веремейчик, трио «Максимум», Артем Семенов, Никита Киселев, Владислав Курасов, Светлана Винник. Участники исполнят по одной песне. По итогам зрительского голосования будет назван победитель проекта «Звездный ринг». Приглашенной звездой будет Лолита Милявская, которая споет две песни», - йдеться в повідомленні каналу, яке цитує «Дуся».

 

Який проект змінить «Зірковий ринг», наразі невідомо, однак на каналі запевняють, що це буде програма власного виробництва.

 

На сьогодні показники «Зіркового рингу»* нижчі за середні каналу СТБ. Адже програма в середньому має частку 7,54% за комерційною аудиторією каналу (18-54, вибірка «50 тис.+»). При цьому проект демонструє тенденцію до зниження показників. СТБ минулого тижня (26 березня - 1 квітня) мав частку 11,02% за 18-54, «50 тис.+».

 

*- Програма виходить щовівторка у часовому слоті 20:10-23:30 (з перервою).

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізує GFK Ukraine і компанія «Комунікаційний альянс», надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9170
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Mila11
4397 дн. тому
Спорт – многогранен. Новые [URL=http://ua-handball.com/pravila-gandbola]правила гандбола[/URL] нужно изучать – это полезно. А вот про лучших игроков мира [URL=http://www.out-football.com/tag/leonel-messi]Лео Месси[/URL] и [URL=http://cristiano-7.com]Криштиану Роналду[/URL] почитать просто интересно. Про [URL=http://www.out-football.com/mario-balotelli-izmenil-svoej-devushke-s-prostitutkoj.html]Марио Балотелли[/URL] – просто смешно. Кроме того важно быть в курсе новостей [URL=http://football-italy.ru]футбола Италии[/URL], а также таких грандов [URL=http://football-italy.ru]Серии А[/URL], как [URL=http://juve-ru.com]Ювентус[/URL] и [URL=http://fc-internazionale.net]Интер[/URL].
пух
4406 дн. тому
Кацапчик был весьма слаб. Какого фига ему приписали победу? Ребята там были ОЧЕНЬ талантливые, но не Курасов!
Умник
4407 дн. тому
Их эфир в повторах весь. Одно и то же. Типа про каких-то звезддддд типа какой-то Денисовой. Кому это интерессно,как и с кем она спит ? Лепит какие-то тупости в интервью?Кто это вообще? сами себе попридумывали зирок и парят их всей стране.Отстой. Достали эти СТБ своими талант-шоу.
DDV
4410 дн. тому
Ну и правильно. Кому вообще пришла в голову мегадебильная идея запустить это шоу? Ринг то «звёздный», а принимают участие в нём какие-то неизвестные (рука дёргается при набирание этого слова) п-е-в-ц-ы. А Серёга в роли ведущего напоминает главного овоща страны. С бумашки даже зачитать не может. СТБ нужно забыть уже о выпускниках своих талант-шоу, а не пытаться сделать из них суперстаров. И, пожалуйста, хватит в передаче о «невероятных историях звёзд (или как там)» рассказывать о кривойшапке и его супруге. ЗАДОЛБАЛИ вы с ним.
Поціновувач
4411 дн. тому
А чи під силу СТБ достроково взагалі закрити канал. Новин не стало. Ночами йде один й той же фільм про Скрипку а днями огида від Кондратюка, або куплене російське телегівно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду