До Великодня «Інтер» підготував документальний проект «Остання Пасха»

4 Квітня 2012
7416
4 Квітня 2012
15:59

До Великодня «Інтер» підготував документальний проект «Остання Пасха»

7416
До Великодня «Інтер» підготував документальний проект «Остання Пасха»

Напередодні Великодня, 14 квітня, «Інтер» покаже прем'єру документального фільму власного виробництва «Остання Пасха». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Виробництво стрічки - «07 продакшн», режисер - Юрій Молчанов, автор ідеї - Віктор Фролов.



Картина присвячена роздумам про кінець світу у 2012: «Щороку напередодні Великодня в Храмі Гроба Господнього в Єрусалимі на землю сходить Благодатний вогонь. За цією подією, затамувавши подих, стежать мільйони людей в усьому світі. Адже за переказами рік, коли це не відбудеться, стане останнім роком перед кінцем світу. У цьому році закінчується періодичний цикл календаря Майя, що дало можливість мільйонам людей вважати, що це і є ознакою кінця світу, яка неминуче має статися в кінці 2012 року», - йдеться у повідомленні.



Творці картини звернулися до мислителів і вчених з України, Росії та інших країн з проханням проаналізувати головні тенденції розвитку сучасної цивілізації.
Також у проекті братимуть участь священнослужителі і богослови.

 

Фільм покажуть о 13:25.



Відразу після фільму о 14:00 «Інтер» транслюватиме наживо сходження благодатного вогню з Єрусалиму з Храму Гроба Господнього.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7416
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду