Рекордний марафон перевищив середні показники Першого та «Ери»

3 Квітня 2012
6173
3 Квітня 2012
16:59

Рекордний марафон перевищив середні показники Першого та «Ери»

6173
Рекордний марафон перевищив середні показники Першого та «Ери»

Музичний телемарафон Національної телекомпанії України і ТРК «Ера» «Пісня об'єднує нас!», який встановив світовий рекорд, взяв рейтинг 0,69%, частку 3,56% за комерційною аудиторією каналів (18+, вибірка «Вся Україна»). Тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «50 тис.+» показники нижчі - рейтинг 0,5%, частка 2,56%.

 

Трансляція телемарафону в ефірі Першого та «Ери» розпочалася 31 березня о 12:30 і тривала 55 годин 10 хвилин до 19:55 2 квітня.

 

Минулого тижня (26 березня - 1 квітня) середня частка Першого національного/«Ери» становила 3,07% за «Всією Україною» та 2,48% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, 2 квітня о 12:39 музичний телемарафон встановив світовий рекорд, який Рекорд зареєстрували представники Книги рекордів Гіннеса та Національного реєстру рекордів України.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine та ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6173
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Dimitriy
4417 дн. тому
Если будут и дальше делать что то эпичное, в стиле марафона, то скоро Первый действительно будет первым.
Lorena
4417 дн. тому
Дуже сподобався марафон, вважаю, що наша країна гідно представила свою культуру на весь світ!
Shtirlic
4417 дн. тому
Так не только каналу так и всей Украинской культуре рейтинг поднял!!! Молодец!
MasiaVasilevna
4417 дн. тому
Это называется "убили двух зайцев одним выстрелом") И в Книгу попали, и рейтинги каналу подняли)) Классный марафон был. Хочу еще))
263
4417 дн. тому
Поплавський не тільки організував марафон, а ще й рейтин Першому Національному підняв! Молодець. Так тримати!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду