«Шахтар» запустив власний інтернет-канал

3 Квітня 2012
4282
3 Квітня 2012
14:21

«Шахтар» запустив власний інтернет-канал

4282
«Шахтар» запустив власний інтернет-канал

3 квітня відбувся запуск інтернет-телеканалу футбольного клубу «Шахтар» FCSD.tv. Про це йдеться на офіційному сайті «Шахтаря».

 

За словами начальника відділу інтернет-медіа ФК «Шахтар» Володимира Лисенка, головна ідея порталу - дозволити вболівальникам знайти будь-яке відео з життя команди із заданої тематики і згрупувати його в такий спосіб, щоб його було зручно переглядати. З цією метою було створено плей-лист, який буде доступний тільки авторизованим користувачам сайту. Крім того, функціонуватиме розділ «Вибране», куди користувачі зможуть додавати улюблені ролики, а також з'явиться можливість вставити будь-яке відео на власну сторінку, на сайт, в соціальну мережу, скориставшись одним-єдиним кодом.

 

Сам інтернет-телеканал доступний трьома мовами - російською, українською й англійською, а до кожного відео підключений плагін коментарів, яким можна скористатися за наявності акаунту у Facebook.

 

Ресурс доступний на багатьох мобільних платформах - iPad, iPhone, пристрої на базі Android тощо. В інтернет-каналу вдосконалена функція прямого ефіру. «Уболівальники зможуть переглядати відео в режимі онлайн прямо з екранів своїх мобільних пристроїв. Єдина умова - швидкість інтернет-з'єднання, яка має бути не менше 512 кб на секунду», - йдеться у повідомленні.

 

Увесь контент каналу розділено на умовні блоки: матчі, інтерв'ю, програми, історія і події. Є рейтинг топ-новин, сюжетів, що найбільше переглядаються, пошук, у тому числі й за тегами.

 

Як коментує керівник телевізійної групи «Шахтар-ТБ» Андрій Бабешко, виробництво відеоконтенту (від різних інтерв'ю до власних програм) постійно нарощується: «Кількість продуктів "Шахтар-ТБ" від початку сезону зросла приблизно в 3-4 рази. Тому на новому ресурсі ми впорядкували відео, і тепер кожен уболівальник може легко знайти саме те, що йому потрібно... FCSD.tv відкриває нові можливості для нашої телевізійної групи. Не є секретом, що телебачення на сьогодні є основним медіаресурсом, який розвивається найбільше. У наших планах - онлайн-мовлення, і сподіваюся, що з часом ми виростемо в повноцінний клубний телеканал».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду