detector.media
03.04.2012 14:21
«Шахтар» запустив власний інтернет-канал

3 квітня відбувся запуск інтернет-телеканалу футбольного клубу «Шахтар» FCSD.tv. Про це йдеться на офіційному сайті «Шахтаря».

 

За словами начальника відділу інтернет-медіа ФК «Шахтар» Володимира Лисенка, головна ідея порталу - дозволити вболівальникам знайти будь-яке відео з життя команди із заданої тематики і згрупувати його в такий спосіб, щоб його було зручно переглядати. З цією метою було створено плей-лист, який буде доступний тільки авторизованим користувачам сайту. Крім того, функціонуватиме розділ «Вибране», куди користувачі зможуть додавати улюблені ролики, а також з'явиться можливість вставити будь-яке відео на власну сторінку, на сайт, в соціальну мережу, скориставшись одним-єдиним кодом.

 

Сам інтернет-телеканал доступний трьома мовами - російською, українською й англійською, а до кожного відео підключений плагін коментарів, яким можна скористатися за наявності акаунту у Facebook.

 

Ресурс доступний на багатьох мобільних платформах - iPad, iPhone, пристрої на базі Android тощо. В інтернет-каналу вдосконалена функція прямого ефіру. «Уболівальники зможуть переглядати відео в режимі онлайн прямо з екранів своїх мобільних пристроїв. Єдина умова - швидкість інтернет-з'єднання, яка має бути не менше 512 кб на секунду», - йдеться у повідомленні.

 

Увесь контент каналу розділено на умовні блоки: матчі, інтерв'ю, програми, історія і події. Є рейтинг топ-новин, сюжетів, що найбільше переглядаються, пошук, у тому числі й за тегами.

 

Як коментує керівник телевізійної групи «Шахтар-ТБ» Андрій Бабешко, виробництво відеоконтенту (від різних інтерв'ю до власних програм) постійно нарощується: «Кількість продуктів "Шахтар-ТБ" від початку сезону зросла приблизно в 3-4 рази. Тому на новому ресурсі ми впорядкували відео, і тепер кожен уболівальник може легко знайти саме те, що йому потрібно... FCSD.tv відкриває нові можливості для нашої телевізійної групи. Не є секретом, що телебачення на сьогодні є основним медіаресурсом, який розвивається найбільше. У наших планах - онлайн-мовлення, і сподіваюся, що з часом ми виростемо в повноцінний клубний телеканал».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY