Помер фотокореспондент Володимир Репік

1 Квітня 2012
4078
1 Квітня 2012
17:53

Помер фотокореспондент Володимир Репік

4078
Поховання у понеділок у селі Бобрик на Київщині
Помер фотокореспондент Володимир Репік
Напередодні, 31 березня, на 68-му році життя помер фотокореспондент Поховання у понеділок у селі Бобрик на Київщині Володимир Репік. Цю інформацію сайту УНІАН «Детектор медіа» підтвердили в «Укрінформі». 
 
 
 
 
 
 
 
Володимир Репік народився 1944-го року. 
 
 
Закінчив факультет фототехніки Республіканського заочного технікуму. Працював у центральних фотосалонах Києва, був відомим майстром-портретистом. З 1978 року працював в ІТАР-ТАСС, РАТАУ-«Укрінформі»
 
 
Був особистим фотографом президента України Леоніда Кучми, прем'єр-міністрів незалежної України. 
 
 
Заслужений журналіст України, лауреат Премії Спілки журналістів СРСР. За фоторепортажі з місця ліквідації аварії на ЧАЕС нагороджений орденом «Знак Пошани».
 
 
Поховають Володимира Репіка у понеділок у селі Бобрик на Київщині. О 10-тій ранку до офісу «Укрінформу» буде подано автобус.
 
 
«Детектор медіа»  
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4078
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Alex
4416 дн. тому
Так кому підтвердили, УНІАНу чи Телекритиці?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду