«Наші гроші»: Власник УНН – екс-помічник Герман

30 Березня 2012
13381
30 Березня 2012
11:21

«Наші гроші»: Власник УНН – екс-помічник Герман

13381
«Наші гроші»: Власник УНН – екс-помічник Герман

За інформацією сайту «Наші гроші», власником сайту «Українські національні новини» (УНН, unn.com.ua) є колишній помічник Ганни Герман - Дмитро Сагач. Про це пише видання.

 

«Наші гроші» пишуть, що минулого року склад власників сайту УНН змінився і замість ТОВ «Інтермедіа консалтинг» ним стало ТОВ «УНН». Видання, посилаючись на отриману довідку про товариство, з'ясувало, що власниками ТОВ «УНН», у свою чергу, є ТОВ «Інтермедіа консалтинг» і Дмитро Сагач.

 

«Наші гроші» припускають, що через свого екс-помічника Дмитра Сагача Ганна Герман може впливати на контент УНН.

 

Поштовхом до розслідування «Наших грошей» щодо структури власності УНН стало розслідування «Української правди», у якому видання викрило, що джип, на якому їздить радник президента Ганна Герман, належить її колишньому помічникові Дмитрові Сагачу. Перед тим син пані Герман Микола Коровіцин намагався підкупити журналіста сайту «Обком», аби він не публікував відео того, як вони з матір'ю їздять на цій машині. Як пишуть «Наші гроші», після публікації «Української правди» до них звернувся невідомий і запропонував перевірити власників УНН.

 

Ще вчора, 29 березня, «Детектор медіа» звернулася по коментар до генерального директора УНН Уляни Лозан. У відповідь пані Лозан запевнила, що на сайті видання має з'явитись прес-реліз з офіційною позицією видання. Однак поки що УНН свою позицію не оприлюднив, а на дзвінки пані Лозан не відповідає. Як тільки позиція з'явиться, ТК її оприлюднить.

 

Нагадаємо, «Українські національні новини» (УНН) - це інформаційне агентство та інтернет-видання, яке до березня 2011 року мало назву «Інтермедіа консалтинг».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13381
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду